Menu

Våra medarbetare

På ett framgångsrikt företag finns kraften hos personalen!


Peter Karlsson

VD (Partner) Ensize AB

Peter är certifierad framtidsstrateg och har 20 års erfarenhet av ledande befattningar inom bl a MTG, Svenska Posten och Dagens Nyheter. Den röda tråden är och har alltid varit ledarskap och försäljning. Han har genom åren varit en flitig användare av Ensize:s produkter och tjänster och vet av egen erfarenhet att det fungerar i praktiken. 


Martin Jansson

Försäljning / Seniorkonsult  Ensize AB
Martin har en gedigen kunskap om IT branschen och lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Han har haft flera ledande befattningar på företag som IBM och Microsoft. Martin förstår företags affärsbehov och kombinerat med erfarenhet från internationella uppdrag ger det honom bred kunskap och erfarenhet och att leverera affärsvärde till nya och existerande kunder på Ensize International.


Melker Karlsson

Försäljning / Support Ensize AB

Började med att läsa IT & Ekonomi-programmet på Stockholms Universitet men bytte spår efter ett tag och blev istället examinerad Ljudtekniker! På Ensize är Melkers huvudarbetsuppgifter Försäljning och Support på den Svenska marknaden.


Tina Karlsson

Administration / fakturering / POS Ensize AB

Tina har många års erfarenhet från såväl ekonomiarbete (Riksrevisionsverket/Ekonomistyrningsverket) som service och administration. Hon har genom åren utvecklat en utpräglad känsla för god service.