Menu

Ensize Dynamic Online Center

I EDOC-systemet finns verktyg i form av analyser och enkätverktyg.

EDOC är ett webbaserat system som är till för dig som arbetar med att kartlägga, utveckla samt följa upp faktorer och nyckeltal som har betydelse för individers och organisationers framgång. 


EDOC-systemet kräver inga programvaror. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Planering, uppföljning, utskrifter av rapporter, redovisning och mycket mer är funktioner som finns inbyggt i systemet. Du får tillgång till systemet genom ett abonnemang där du antingen betalar per analys som förbrukas eller väljer att betala ett fast pris per månad som ger dig fri tillgång till samtliga verktyg som ingår i abonnemanget.

För att kunna komma igång anmäler du dig till en certifieringsutbildning där du dels lär dig hantera EDOC-systemets olika funktioner, samt att använda och återkoppla de analyser du får tillgång till. När du genomgått denna utbildning får du en egen inloggning till EDOC-systemet och kan börja använda verktygen i din verksamhet.

 

Olika rapportmallar för olika tillfällen – välj och ändra som du vill

Gör dina rapporter lite mer personliga! Ensize erbjuder dig flera olika mallar i ett och samma system. En rapport hos Ensize kan skrivas ut hur många gånger som helst, du kan även välja olika delar i rapporten, när du vill och hur du vill.

 

Genomför analysen på fler än 30 olika språk

Analyserna kan besvaras på de flesta stora språk i världen. Ensize arbetar kontinuerligt med att översätta till nya språkversioner.

 

Rapporterna är tillgängliga på mer än 10 olika språk

Du kan välja att spara eller skriva ut rapporterna på många olika språk och utan extra kostnader. Ensize arbetar kontinuerligt med att översätta till nya språkversioner.