Menu

Vad tycker kunder om vår Multidimensionella DISC?

"Från mycket bra till ännu bättre. Den nya rapporten är flexibel, pedagogisk och mycket bra i utformning och layout. Nu kan jag bli ännu mer tydlig och precis i mina uppdrag. Rapporten bidrar till ökad kompetens och förståelse hos mig och för alla deltagare”

Leif Klockare, Konsulthuset AB


”Tack för den nya rapporten. Så bra! Som konsult blir jag ännu bättre mot kunden med ett sådant proffsigt material. Det är en stor wow-känsla för deltagarna. Tack!”
Merja Parvianen, UMBRA UTVECKLING AB


”Vilken Q-höjning på rapporten!”

Tommy, Brismo Semicolon AB


”En redan omfattande analysbeskrivning ger nu, som namnet också antyder, input i fler dimensioner, högre instrumentalitet och värde för respondenten samt ett ännu bättre diskussionsunderlag för min återkoppling. Extra bonus för att visitkortet är med! Bra jobbat!”  

Stefan Melin, Strongh AB


Jag har nu använt rapporten Multidimensionell på några grupper och ser redan nu att den erbjuder så många fördelar.

Analyserna blir ju faktiskt betydligt mer "spetsiga"/individuella.

Några personer som har kunnat jämföra den nya rapporten med den tidigare har speciellt gillat att det finns uppmaning till reflektion inne i rapporten.

Och visitkortet är jag själv mycket tacksam för!

Lottis Bergson, LB Consulting AB

Jag har kommit i kontakt med, eller arbetat med, de flesta verktyg som finns på marknaden idag. Men jag valde för några år sedan att certifiera mig på Ensize av den anledningen att ert språk är modernt och jag känner bl.a. att det inte är en översättning av något engelskt verktyg. Er rapport har också varit enkel för en oinsatt mottagare att förstå och nu med er multidimensionella DISC rapport blev det ännu tydligare. Så därför kan jag bara hylla er utveckling och tacka!
Peter Wilen, Sälj&Ledarutveckling - Wilen Consulting Group AB


Jag tycker att det är en bra och nyanserad utveckling av rapporten! Tack!

Claudia Lindström, Humagic Group AB


Jag tycker mycket om den nya layouten. Den är mer pedagogisk och lättförståelig.

Agneta Wennerberg, Helsingborgs Stad


En bra och tydligare rapport, mer pedagogisk och överskådlig. Eftersom jag gör rekryteringar med mer än 40 olika nationaliteter önskar jag mig DISC i flera språk, framförallt arabiska. Jag använder DISC till allt från karriär- och ledarskapscoachning till rekrytering och rehab inom omställning. DISC är det bästa verktyget både för mig och klienterna, individuellt eller i grupp-utvecklings sammanhang.

Annelie Björnsdotter AcadeMedia Eductus AB, Stockholm


Jag har använt den nya DISC rapporten hos några kunder och jag tycker att den tillför ytterligare dimensioner. Redan innan var rapporten bra och lättläst men det känns som kunderna tar emot den nya ännu bättre.
Claes Anesäter, Celavi Verksamhetsutveckling AB

 
Snyggt utformad och mycket bra information. Men många sidor, vilket gör att man alltid måste välja bort några.
Maria Ericson, Swedbank


Hej. Det jag har fått reflektioner kring är att det (jämfört med förra) är kul med mer och detaljerad info, bra med de visuella staplarna. Det man saknar är den text och bild som beskriver en sammanfattning av det anpassade och grundbeteende, som fanns i den förra versionen

Helena E Grönbek, Santander