Menu

Referenser certifiering

Vilken inspirerande och rakt igenom bra utbildning! Tydlig struktur och upplägg på kursen, lättbegripligt och intressant innehåll, inspirerande genomförande och ett lätthanterligt system att luta sig mot. Känner mig peppad och redo att bygga team. Tack Peter och Ensize-teamet!

Johanna Jeppsson

HR Business Partner, Marketplaces SwedenTack för väldigt bra utbildning, 2 mycket givande och inspirerande dagar!

Trevlig sommar allihopa.

Marleen Dekker Steiger

Senior Human Resources Associate

TFS AB


                                                        

Stort tack för inspirerande utbildningsdagar med bra genomgångar, exempel och övningar att ta med sig. En utbildning som jag gärna vill rekommendera till andra. Toppen, tack för bifogad statistik och mailadresser.

Mia Bermejo

Sälj- och marknadschef

Newton Kompetensutveckling ABTack Peter & Co för utbildning med toppkvalitet från A till Ö. Generöst med allt material vi fick med oss.

Tack alla ni andra för ert engagemang, att alla frågor fick ta plats, att ingen fråga var för dum för att ställas… och för många skratt!

Jag känner mig superinspirerad och startklar...och har min första DISC-kund på måndag :-)

Trevlig sommar!

Elisabeth Andersson Brinckmann
Vilja LysaTack för två trevliga och givande dagar hos er på Ensize! Peter Karlsson som ledde utbildningen är en pedagogisk klippa som bjudit både på kunskap och engagemang. Han anpassade också lyhört utbildningen efter vår grupp och plockade snabbt upp frågor och funderingar, vilket gjorde att vi alla kände oss delaktiga. Jag kommer att ha stor nytta av de nya kunskaperna om PusselDisc i mina utbildningar och föreläsningar och kan varmt rekommendera Ensize och Peter Karlsson!

Catarina Breitfeld, utbildare och föreläsare Lexicon