Menu

Om Ensize

Ensize har utvecklat och äger rättigheterna till en unik analysplattform Ensize Dynamic Online Center EDOC.

Ensize är ett svenskt analysföretag som arbetar på den internationella arenan. Idén har funnits sedan tidigt 90-tal och Ensize bolagiserades 2002. Hos Ensize finns spetskompetens inom ledarskap, organisation, försäljning och mänskligt beteende.


Ensize arbetar med att tillhandahålla analys- och mätverktyg för långsiktiga utvecklings- och förändringsarbeten inom ledarskap, organisation och mänskligt beteende. 


Du kan läsa mer om kundnöjdheten i våra NKI-rapporter där vi bl a är väldigt nöjda med den svarsfrekvens vi får. Generellt sett brukar svarsfrekvens på denna typ av enkäter ligga mellan 10-20% och vi har hittills fått upp mot 30%. Vi är väldigt glada att vi har så engagerade kunder. 


Ensize arbetar i nära samarbete med psykologer, beteendevetare och affärsutvecklare med lång erfarenhet av utvecklings- och förändrings- arbeten. 

Ensize kunder är konsulter som arbetar med t ex säljträning, ledarskap, kompetensutveckling och rekrytering samt företag som själva driver sin personalutveckling. 

Ensize Vision
Vi gör det möjligt för små och stora företag att öka sin lönsamhet genom att utveckla både sin organisation och människorna i den. 

Affärsidé
Att erbjuda ett brett utbud av tillförlitliga och flexibla webbaserade verktyg till marknadens bästa pris.