Menu

En lönsam investering

Betala per månad och använd obegränsat med analyser!

Ensize erbjuder två olika licensformer. Vi erbjuder självklart, som även många andra leverantörer gör, att du betalar per analys som förbrukas. Men det som har blivit mest uppskattat är vårt erbjudande om MÅNADSABONNEMANG där du betalar ett fast pris per månad och sedan har möjlighet att använda obegränsat antal analyser. Vi erbjuder också ett stort urval av olika analyser som alla ingår i det månadsabonnemang du väljer.


Värdet av en analys eller enkät ligger helt och hållet i vad du gör med resultatet. Det håller du säkert med om. Det är en av orsakerna till att vårt erbjudande, som innebär obegränsad tillgång till analyserna, har blivit så populärt. ”Kostnaden” för analysen blir aldrig ett hinder för dig när det gäller att göra ett bra jobb. Du kan använda analyser när du vill och hur mycket du vill. EDOC är öppet för dig dygnet runt! Du behöver inte fundera på eventuella merkostnader för att fortsätta med ditt arbete.


Olika rapportmallar för olika tillfällen – välj och ändra som du vill

Gör dina rapporter lite mer personliga! Ensize erbjuder dig flera olika mallar i ett och samma system. En rapport hos Ensize kan skrivas ut hur många gånger som helst, du kan även välja olika delar i rapporten, när du vill och hur du vill. Utan extra kostnader.


100% molnbaserad tjänst – ingen installation erfordras

Vi erbjuder en helt webbaserad tjänst vilket gör att du kan arbeta mycket flexibelt. Du behöver bara en internetuppkoppling, ditt lösenord sen är du igång.


Genomför analysen på fler än 30 olika språk

Analyserna kan besvaras på de flesta stora språk i världen. Ensize arbetar kontinuerligt med att översätta till nya språkversioner.


Rapporterna är tillgängliga på mer än 10 olika språk

Du kan välja att spara eller skriva ut rapporterna på många olika språk och utan extra kostnader. Ensize arbetar kontinuerligt med att översätta till nya språkversioner.